OMIKRON

 HOME : LINKS  ABOUT : RSS 


game


Fahrenheit (Indigo Prophecy) Swerige

Plattform :PC, PS2, XBOX
Kategorier : Action-Äventyr
PEGI-klassificering : 16+

Beskrivningar



En psycho-thriller som utspelar sig i New York City år 2009. Stadens innevånare är i chocktillstånd sedan en serie av mystiska mord som alla följer samma mönster har inträffat; en till synes normal person blir plötsligt galen och attackerar en för honom total främling. Lucas Kane, en helt vanlig New York-bo, hamnar mitt i händelsernas centrum när han försöker förstå vad som har gjort honom till en mördare mot hans vilja. Jagad av polisen måste Lucas överge sitt normala liv fast besluten att bevisa sin oskuld och ta reda på vem som står bakom de ondskefulla dåden. Lucas kommer att upptäcka att hans fiender inte är dem han trodde och att man inte alltid vill veta sanningen...

Fahrenheit är en komplex historia med intensiv action som tar spelaren genom ett filmiskt äventyr som har bakgrund i en serie av realistiska mord i ett futuristiskt Manhattan.

"Utvecklarna vill ta hela äventyrsspelgenren till nästa nivå med Fahrenheit. Visuellt har de redan lyckats."

SUPERPLAY, Preview April 2005

Source: Atari
Language: Swedish

Berättat Golfbanan:
nyheter
galleri
video
musik
Demonstrationen och Material
Fahrenheit (PC)
Fahrenheit (Playstation 2)
Fahrenheit (XBOX)

FahrenheitFriday, September 16, 2005
<< HOME

Previous News

1996-2022 "Omikron Game". This is a private blog to keep articles online through years for my bad memory. Please respect authors rights and ask them for material. Some links may lead to 404, is not our fault.