OMIKRON

 HOME : LINKS  ABOUT : RSS 


game


Heavy Rain (Dutch)

E3 2006


Quantic Dreams, maker van onder andere Fahrenheit showde ons de laatste E3 hun nieuwe avontuur: "Heavy Rain". Op de E3 konden we de Techdemo zien die "The casting" heet. Hierin zien we hoe een reallife actrice maar dan omgezet in 3D animatie auditie doet voor een rol in Heavy Rain. Verder laat Quantic Dreams ons zien
hoe zei denken over next gen, naast erg veel polygonen zijn ook de emoties van groot belang. Kijk het filmpje en be impressed.

Het persbericht


Aangezien ik deze nog niet in het nederlands heb kunnen vinden zal ik hem voor jullie vertalen:

"Quantic Dream, de winnaar van meerdere awards en ontwikkelaar van Indigo Prophecy, Fahrenheit bij ons. Heeft de afgelopen Electronic Entertainment Expo in Los Angeles een nieuwe titel genaam "Heavy Rain" bekendgemaakt en presenteerd ons een real-time demo op het next generation systeem van Sony.

De demo heet "The Casting", hierin zien we een jonge actrice die bij de casting van het spel aanwezig is. Het bijzondere is dat we deze acteur in 3D emoties zien uitdrukken en in real time 3D huilt.

Ons doel was niet alleen om de acteur erg te laten lijken maar ook om diens hele manier van acteren goed over te zetten, in het bijzonder hoe deze op emotioneel vlak op dingen reageerde.

Bij Quantic Dream geloven wij dat de emotie een zeer belangrijke onderdeel van de volgende generatie spellen zal zijn. En wij investeren veel in technologie├źn om Virtuele acteurs en actrices op een zo realistisch mogelijke manier neer te zetten. Door de hoeveelheid aan emoties uit te breiden in videogames kunnen we ze toegankelijk maken voor een breder publek en verder de gamer meer meeslepen in het verhaal."

Het spel


Erg veel is er nog niet bekend over het spel, Quantic Dream wil ons nog niet vertellen waarover het verhaal gaat of waar en wanneer het zich zal afspelen. Wel is bekend dat ze, hoewel de game alleen voor de PS3 werd geshowd, ook op de Xbox360 en pc zal uitkomen. Verder is het plan van Quantic Dream om van Heavy Rain een Saga te maken. De game moet in het derde kwartaal van 2008 uitkomen.

Misschien wel de belangrijkste informatie die Quantic Dream heeft laten vallen is dat het spel een soort interactieve film wordt. Een zwarte thriller met volwassen thema's, scenes en hoog realistisch gehalte. Dit
willen ze bereiken door realistische situatie's en het gebruik van echte acteurs zodat de speler helemaal meegesleept wordt. Verder zullen de omgevingen nu helemaal interactief worden om zo ook het realisme weer te verhogen.

De game zal net als Fahrenheit c.a. 10 uur duren, maar de replay waarde zal veel hoger liggen doordat er nu heel verschillende eindes maar ook hele verschillen in het verhaal mogelijk zijn. Daardoor hopen ze de speler
te stimuleren het spel nog een keer te spelen en dat die dan ook echt een andere ervaring heeft als de eerste keer.

Autor: ormagon
Source: Gamez.nl
Language: Dutch

Labels: , ,

Heavy Rain (Dutch) Friday, July 14, 2006
<< HOME

Previous News

hosting1996 - 2018 "Omikron Game" . This is a private blog, the main aim of keeping articles on-line through the years for my poor memory. Please respect authors rights and ask them personally for coping material. Some links may lead to 404, is not my fault.