OMIKRON

 HOME : LINKS  ABOUT : RSS 


game


Pelaa murhaajaa ja poliisia samassa pelissä

Synkkäsävyinen Fahrenheit-murhatrilleri sijoittuu New Yorkiin, jossa täysin tavalliset ihmiset ovat alkaneet murhaamaan satunnaisia vastaantulijoita. Murhaajilla ei ole mitään yhteistä, mutta kaikki veriteot suoritetaan saman ritualistisen kaavan mukaisesti. Yksi murhaajista on Lucas Kane, joka tappaa tuntemattoman vastaantulijan ravintolan miestenhuoneessa. Omituisten näkyjen riivaaman Kanen tehtäväksi jää selvittää kuka tai mikä surmatöiden takana on.

Fahrenheitin erikoisuus piilee siinä, että pelaaja pääsee ohjailemaan sekä murhaajaa että murhia tutkivia poliiseja. Pelin tarina elää pelaajan ratkaisuiden mukaisesti ja yksittäisten hahmojen toimet vaikuttavat muiden hahmojen tilanteeseen. Fahrenheitiä suunniteltaessa on pyritty sekoittamaan elokuvamaisuutta ja interaktiivista pelaamista ennen näkemättömällä tavalla.

Source: Pelihali
Language:Finnish

Pelaa murhaajaa ja poliisia samassa pelissä Tuesday, May 11, 2004
<< HOME

Previous News

hosting1996 - 2018 "Omikron Game" . This is a private blog, the main aim of keeping articles on-line through the years for my poor memory. Please respect authors rights and ask them personally for coping material. Some links may lead to 404, is not my fault.