OMIKRON

 HOME : LINKS  ABOUT : RSS 


game


The Nomad Soul - Losning

Del 1 - Anekbah (Begyndelsen)Ud Af Gyden:


Før du går ud, så gør dig bekendt med din Sneak. Når du går ind i din Sneak, vil du med det samme få dit Inventory frem. På dette tidspunkt har du to ting derinde: Kayl's Apartment Key og et stykke papir MK-400. Undersøg dem begge.

Efter at have undersøgt tingene i dit inventory, så find udgangen af gyden; instruktioner på skærmen vil føre dig i den rigtige retning. Se godt efter en ting, en magisk ring, på jorden. Tag den ved at trykke på Enter og put den ind i dit inventory ved at trykke på Enter igen.

Du kommer ud på et mørkt regnfuldt hjørne i byen Omnikron i en del som er kendt som ''Anekbah''. Når du forlader gyden vil reklamen for hvem der har lavet spillet rulle hen over skærmen.

Find Kayl's Lejlighed:
Se i din Sneak og kald på din vogn. Fremhæv det grønne C-formet ikon til venstre, og vælg Kayl's apartment fra listen til højre. Gå hen til din Slider og tryk på Enter for at åbne døren og sæt dig ind. Slideren vil køre dig til dit bestemmelsessted.

Gå igennem den store dør og ind i en af de tre elevatorer. Kig på kontrol panelet og vælg din Sneak. Vælg ''apartment key'' og ''Use it''. Kør med elevatoren ovenpå til lejligheden. Lejligheden har flere rum og områder, alle som du skal undersøge. Til venstre er et bord; fremad er en stue. Langs med væggen på den modsatte side af rummet er soveværelset, et træningsrum, og et køkken.

Drej til venstre for at finde Kayl's skrivebord. Undersøg det og du får 500 Seteks. Gå ned i sofagruppen, der er en papir kaldt ''Ring Note''. Undersøg terrarium modsat døren. Derinde er et firben som hedder ''Koopy'', foran en lille metal nøgle som hænger ned fra en træ pind. Drej til højre og gå igennem døren til køkkenet. Drej til højre og venstre til et skab på siden af rummets midterste søjle; det indeholder ''Kloops Beer'' og en skål med ''Puréed Cramen''. Når du går rundt om hjørnet i køkkenet, ser du tre ringe svævende i luften. Husk hvad papiret sagde. Du skal have Magiske Ringe for at kunne Gemme eller få et Råd.

I skabet på den anden side af den midterste søjle kan du finde, ''Koopy Food''. Gå tilbage til stuen. Da du kommer ud fra køkkenet, så vil en kvinde pege med en pistol mod dig; hendes navn er Telis. Da hun hurtigt genkender dig, smider hun sin pistol og krammer dig. Snak med hende for at få mere information.

Når Telis går tilbage til soveværelset så tag pistolen som hun smed, en lille ''Waver Gun''. Gå hen til madskuffen og ''Use the Koopy Food''. Det nu glade og mætte firben kan et trick; den giver dig den lille nøgle fra træpinden. Put ''Kayl's Small Key'' i lommen og fortsæt til soveværelset. Armoire på væggen modsat døren indeholder ''Kayl's Police Badge'', og et ''Large Medikit''. I kisten langs med væggen er der en ''Sleeping Pill Prescription''.

Gå igennem døren i soveværelset til trænings rummet. For at øve dig i hånd-til-hånd kamp, så gå frem til terminalen som sænker sig ned fra loftet. Vælg et level og fortsæt med at kæmpe mod den computer fremstillede fjende. Når du ser en besked som siger at du har nået toppen i Angreb og Paréring, så er du færdig med din træning.

Før du går, så kig på ''Multiplan'' terminalen for at læse Multiplan papiret. Forlad lejligheden via elevatoren og retunér til gaden, og Undersøg ''Kayl's Police Badge'' for at tilføje adressen på ''Security HQ'' til din Slider menu. Kald på en Slider og kør mod ''Security Headquarters''.

Sove Medikament:


Slideren sætter dig af foran ''Security Headquarters'', men du har lige en anden ting du skal ført. Drej rundt og gå forsigtigt over gaden til ''Drug Store'' via indgangen. ''Drug Store'' er en af flere butikker som du skal besøge for at få forsyninger. I dette tilfælde, kommer du her for at få ''Medikits'' i alle størrelser og priser. Det er ikke det du skal her nu.

Gå frem mod disken og ''Use the Sleeping Pill Prescription''. Ekspedienten kommer tilbage med et glas piller; vær sikker på at tage dette inden du går. Da du forlader butikken, så snak med de mennesker som sidder rundt omkring på bænkene, om livet/byen som du selv er i. Gør det til en vane at gøre dette når du ser et menneske på resten af bænkene.

Security Headquarters:


Gå over vejen til ''Security Headquarters''. Gå igennem de første døre og ''Use Kayl's Police Badge'' for at åbne den anden dør, som er låst. Gå til højre for Mecaguard, som står ved elevatoren, og gå enten til venstre eller højre til en elevator. Gå ind når døren glider op og vent på at Kayl vender sig og kigger på døren. Tryk på Enter for at se elevatoren's kontrol panel så du kan se etagerne. Start med ''Agent Offices'' på 1. etage.

Find den grønne dør og besøg Kayl's ven, Tarek. Du vil få vigtig information i din samtale med ham. Gå igennem den blå dør for at møde Agent Boog. Gå ind af den gule dør og undersøg ''Break Room''. Tag ammunitionen på bordet. Gå til salgsautomaten. Brug disse maskiner til at købe mad og ting som forøger dit Energi level og køb en kop ''Koil''. Gå tilbage til elevatoren og tag til 2. etage. Kig første efter en orange dør. Gå ind og kontoret er tomt. Læs reklameseddlen på bordet, og åben skabet for at find en mærkelig ''Droot Salad'', undersøg også skufferne i bordet for at finde nogle Magiske Ringe.

Gå hen til kontrolkassen ved den blå dør til Kayl's kontor og ''Use'' hans skilt for at få adgang. Tre ringe svæver i hjørnet. Start med at åbne skabet til højre for bordet. Trækassen er låst; Brug ''Kayl's Small Key'' på den for at åbne den. Derinde finder du en ''Ancient Scroll''. I skuffen til højre for bordet, et hundrede Seteks.

Tænd computeren og få adgang til Kayl's sagsakter. Retunér til gangen. Undersøg Den's dør. Den er låst. Gå til den gule dør og snak med Sork. Når du går tilbage mod elevatoren, vil du blive kaldt til Captain Lea's kontor. Gå ned til level 4 og find den grønne dør. Gå forbi vagterne og den klodsede Meca og mød Kayl's chef. Mødet går ikke godt, men du får lidt indsigt. Captain Lea giver dig en ny sag midlertidig. Du skal afhøre en indsat og rapportere hvad hun fortæller her. Hun forelægger dig tre ting: ''Mission Order Jenna 712, Jenna 712 Detention Dossier, og Jenna's Apartment Key''. Vær sikker på at tage alle ting inden du går fra kontoret. Gå kort hen til dit kontor inden du tager afsted for at arbejde.

Jenna Sagen:


Retunér til gaden og kald på din Slider som skal tage dig til Jenna's lejlighed. Gå ind i bygningen ved at Bruge nøglen på en af elevatorerne. Gå rundt i Jenna's stue for at finde en ''Chokovat Bar'', og en kopi om oplysning på ''Omnikron News''.

Undersøg badeværelset. Alt hvad du finder er et låst skab. De to døre i hjørnet fører til badet og et toilet. Gå hen til toilettet og tryk på Enter for at undersøge det. Du finder ''Jenna's Small Key''. Denne nøgle åbner skabet i Jenna's soveværelse. Retunér til soveværelset og gå hen på højre side af det låste skab. Brug ''Jenna's Small Key'' på skabet og det åbner, der er tyve Seteks, et ''Large Medikit'', og ''Jenna's Note''.

Gå tilbage til stuen og undersøg lysene på væggen. Tryk på Enter for at finde en hemmelig kontakt og tryk på Enter igen for at aktivere kontakten. Et panel vil hæve sig, og afsløre en ''Decagun'' og et ''Propaganda Document''.

Forlad lejligheden og retunér til HQ. Tag elevatoren til ''Detention Cells'' på level 3. Gå ind af den røde dør og tag ''Virtual Training Center'' reklameseddlen inden du snakker med vagten. Snak med vagten som spørger dig om din Orders, og vagten vil føre dig til den indsatte. Følg ham til den fjerde celle til højre. Gå ind og snak med Jenna. Jenna ser uskyldig ud. Din samtale med hende afslører nogle få ting om hende.

Endelig, spøger hun om du tror hun er skyldig. Lige meget hvad du tænker, så fortæl hende at du tror hun er uskyldig. Gå til højre når du forlader Jenna's celle og bemærk nogle Ringe.

Når du går fra ''Detention Cells'', kalder Tellis på dig, du skal gå til frokost. Ligemeget hvad du siger, så overtaler hun dig til det. Du møder hende på restauranten på Tahira Street. Hun venter, så klar nogle få ting først.

Del 2 - The Lunch Time RushArkiverne:


Der er to måder på at komme ind i Arkiverne; en nem vej og en svær vej. Den nemme vej vil spare dig for noget tid.

Gå til Kaptajn Lea's kontor og aflæg rapport. Før du går, spørger hun dig om at skaffe hende en kop af ''Koil''. Gå ind i din Sneak og brug ''Sleeping Drug'' på koppen af ''Koil'' som du købte tidligere. Giv den inficerede kop til hende ved at ''Bruge den''. Du ser medicinen gør sin effekt med det samme og Kaptajn Lea sover på hendes bord. Tag en ''Koopy Sandwich'' i et af skabene. Kaptajnen's skuffe i bordet indeholder tyve Seteks og ''Captain Lea's Police Badge''. Sig farvel og klargør dig til at få adgang til Arkiverne. Fortsæt nu til level 3 og Arkiv Rummet. Du finder dig selv i forværelset til Arkiverne. Hvis du kom hertil på den nemme måde, så vil døren til højre være låst og en Mecaguard vil bevogte den. Gå til kortlæseren til venstre for døren og brug ''Captain Lea's Police Badge'' for at komme ind i Arkiv Rummet.

Gå frem til terminalen i midten af rummet og tryk på Enter for at sætte dig ned. Du vil få de fire sagsakter som er tilgængelig for dig.

Middag med Telis:


Forlad Hovedkvarteret og kald på din slider for at spise middag med Telis.

Før du går ind, gå nord fra hoveddøren og drej om hjørnet for at møde tiggeren. Giv ham en lille sum pengen og han giver dig en besked. Når du finder en ''Life Potion'', så gå hen og giv den stakkels mand den.

Lige da du skal til at fortælle Telis din mærkelige historie om skift af din sjæl, bliver du kaldt til et røveri ved supermarkedet på gaden 816 Zodir. Der rapporteres otte bevæbnede røvere og muligvis gidsler. Tjenesten kalder.

Da du er ved at gå giver Telis hendes Talisman som beskyttelse. Tag den og kald på din Slider for at komme hen til supermarkedet.

Røveri i Supermarkedet:

Gå ind i supermarkedet. Når du går forbi den anden dør, så er du vidne til en bevæbnet, maskeret man som slår et gidsel. Vær klar, nu kommer du i Skyde-mode og scenen ender.

Gå mod nord imod den anden side af butikken. Tæt på hjørnet, møder du tre eller fire røvere. Drej til højre længst i den nordvestlige ende af rummet og derefter til højre igen for at kigge mod syd. Skyd de to snigskytter bag de gule brændende kasser længere fremme. Gå frem mod kasserne og drej til venstre.

Gå langsomt frem da en røver springer igennem kassen til højre. Gå igennem hullet han lavede og drej mod vest. Bemærk det lille ''Medikit'' mod vest. Fortsæt mod syd til enden af butikken. Kig mod nord fra det store ''Medikit'' og drej til højre første gang. Når du går forsigtigt mod øst, så kommer der to røvere mere.

Drej forsigtigt mod nord. Bemærk det medium ''Medikit'' til venstre for dig. Gå ind i det åbne område mod nord og placér digselv i det nordøstlige hjørne, se mod vest. Skift til din Decagun og gå mod vest indtil der kommer endnu en røver bagfra nogle kasser. Dræb ham hurtigt for at undgå hans ild. Når denne sidste fjende dør, så vil de overlevende gidsler fortælle dig at der er en anden røver igennem døren i det nordøstlige hjørne.

Gå nedenunder hvor en mand vil angribe dig. Hånd-til-hånd kamp. Når du har klaret ham, så undersøg rummet for en ''Mana Potion''.

Lighuset:


Gå ind i lighuset og frem til receptionisten/sygeplejersken. Du får/ser en vision da du går ind. Kay'l spørger om at få lov til at se ''Meditech Yudin'', embedsmanden som er i hans computer filer, og receptionisten fører ham til krematoriumet igennem døren til venstre. Ved siden af den buldrende ovn, finder du Yudin. Spørgsmålene giver nogle uhyggelige detaljer. Yudin inviterer dig til at se det sidste lig.

Du må nu gå tilbage til forhallen og gå ind af døren til højre. Gå ind af den første dør på højre hånd. Undersøg det mandlige lig ved døren. Tag ''Surgical Instrument'' tæt på hans skuldre. Undersøg kvinde liget; det er Maya, det sidste offer nævnt i Kay'l's rapport. Hun er også den du så i din vision da du kom ind. Tryk på Enter når du står ved siden af Maya for at undersøge hendes krop. Brug ''Surgical Tool'' på Maya. Tag det som du finder ved at trykke på Enter. Du ser noget mærkeligt under Maya fingernegle. Du skal finde et sted hvor du kan analysere denne mærkelige prøve. Når den er analyseret, kan du aflevere den. Tag det store og lille ''Medikit'' på hylderne og retunér til gangen. Gå ind af den næste dør til højre. Gå frem mod computer terminalen som er sat fast på ''meat lockers''. Find Den's lig på menuen og vælg den ved at vælge nummeret. Når Den er afleveret til undersøgelse, så gå frem mod ham ved at trykke på Enter. Hans ødelagte Sneak er ved siden af ham. Tag Sneak til senere undersøgelse.

Når du forlader Den, så gå hen imod terminalen for enden af rummet, du ser endnu en vision. Brug ''Corpse Sample'' på analyseren. Retunér til gangen. Der er nogle Ringe her. Retunér til ''Security HQ''.

Tag til Tarek's kontor. Når du snakker med ham, så giver Kay'l ham Den's Sneak og spørger ham om han kan lave den. Tarek anbefaler en mand kaldet Fu-An som har en butik et eller andet sted i Qalisar.

Anholdelse af Loeta'r:


Der er en lile ting tilbage inden du tager til Qalisar. Tag Slideren til en bar i Zone 42 for at arrestere den falske Sneak Loeta'r.

Gå ind på baren, men vær klar til kamp. Din samtale med Loeta'r, bartenderen, bliver hurtigt til en pistoldyst. Klar det og gå ind til baderummene for at gøre det af med Loetar's. Gå ind i båsen som han kom fra og tag 1000 Seteks, 10 Magiske Ringe, og noget Octagun ammunition.

Del 3 - The Red Light DistrictEftersøgning af Anissa:Tag til Qalisar. Når du kommer ind fra den vestlige port, drej til venstre for at se nogle Ringe og en rampe som fører til et øvre level. Gå op af rampen. Kig efter Kat's Bar til venstre. Kig derinde, og tag en drink og spørg efter Anissa. Alt hvad du får er bare stirren. Gå fra baren og fortsæt ned af boulevarden indtil der kommer en anden butiksfacade til venstre for dig. Peep Show er den sidste kendte adresse på Anissa.

Den ansatte hos Peep Show kender Anissa. Han siger at hun ikke har arbejdtet der et stykke tid, men han har hørt at hun er på en af barene på Qalisar Boulevard. Han invitere dig til at kigge rundt. Bagved dig møder du en luder. Du kan ikke hyre hende, men du kan blive til hende med din reinkarnation's evne; hun hedder Lahyli'n, en af de tre beboere i Qalisar.

Forlad Peep Show og gå over broen til den anden side. Gå ind i Aka's Bar. Drej til højre når du kommer ind i baren ob bemærk Ringene for enden af balkonen. Du får nu endnu en vision.

For enden af trapperne, kig efter et dokument tæt på bordene. Tag Omnikron Central Bank Reklamen. Et andet bord har en fuld Double Yuki.

Gå op til bartenderen og snak om Anissa. Han er lidt vanskelig; afslå hans tilbud om en drink og insistér på at få et svar på dit spørgsmål. Bartenderen peger danseren i sort ud som Anissa. Når du er færdig med bartenderen, ser du Anissa træde ned fra platformen til en pause.

Gå hen til den forpustede danser og spørg hende om mordet som hun så. Hun siger at du skal følge efter hende til rummene bagved. Når du er der, så snak med hende igen. Du får noget information udfra denne samtale.

Hun går til sit omklædningsrum for at skifte og tage papiret. Da døren lukker, høre du et skrig. Placér dig ved døren's kontrolkasse og brug din Waver pistol for at skyde låsen op.

Kay'l farer ind, men kun for at finde at Anissa er død. Da han går ind, farer en anden person ud af rummet. Han bærer en Omikron Politi Uniform. Undersøg Anissa's lig for at finde en ''Small Key''. Gå hen til bordet ved væggen og tryk på Enter tæt på det sorte bøjede ornament som er på toppen. Dette åbner et pengeskab i væggen til venstre.

Rummet inde i pengeskabet er låst. Heldigvis, har du nøglen. Rummet indeholder papiret som Anissa fortalte dig om. Endelig, åben Anissa's skab og du finder et medium ''Medikit'' og ''Den's Card''. Gå tilbage til baren og udenfor.

Sha'armet Turneringen:


Som du sikkert kan huske fra reklameseddlen som du fandet i Sikkerheds Hovedkvarteret, så er Qalisar hjemsted for en farlig turnering af kamp kaldet Sha'armet. Du er ved at træde ind i den. Drej til venstre når du kommer ud fra Aka's Bar og kig til venstre for en Xam Butik.

Gå ind i denne uskyldig udseende butik, bemærk Ringene i hjørnet. Gå frem til ejeren og spørg om en liste på hans varer. Du kan købe en ting hvis du vil, men er er en som vil få dig til turneringen. Køb ''Meca-Lamp Battery'', og ejeren vil diskret åbne en port til rummet bagi. Tag elevatoren ned og gør så din Energi er på maksimum med de ''Medikits'' som du har. Du behøver alt det som du kan få.

For at vinde det hele, så skal du klare fem modstandere. Hver gang du vinder får du en præmie med stigende værdi. Hvis du klarer alle fem, så forlader du Fight MOde og må gå ud af området den vej du kom ind. Når dit Energi level når ti, så bliver du taget væk fra kampen med en gave, og du får tyve Seteks. Køb nogle ''Medikits'' og brug dem så du bliver hel igen.

Indkøb i Qalisar:


Drej til højre når du forlader Xam Butikken og gå forbi Aka's Bar. Næste dør er Sex Butikken. Gå ind og køb en plakat til din ven Boog. Drej til højre når du forlader Sex Butikken. Den næste bar til højre er Harvey's Bar. Gå ind og gå hen på toilettet. Ventende ved en af båsene er Dakme't, den anden af beboerne i Qalisar. Forlad Harvey's og drej til højre. Tag en lang gåtur indtil du finder Fu-An's Butik.

Snak med Fu-An. For 400 Seteks, vil han plukke ting ud fra Den's ødelagte Sneak. Betal ham, og du får ''Den's Police Badge''.

Besøg Templet:


Forlad Fu-An's Butik og gå ned på gadeplan. Følg vejen mod nordøst til det Forladte Tempel. Når du kommer ind, så kig på væggene til højre for de to Magiske Ringe. Stå på stjernen i midten af templet med ryggen mod døren.

Kan du huske papiret du fandt i Kay'l's skab på arbejdeet: med ryggen til døren, gå ti skridt fremad, drej til højre, og tag ti skridt mere. Du skulle nu kigge på væggen i templet med en træbjælke til venstre for dig.

Tryk på Enter mens du kigger på væggen, og et hul vil åbne i gulvet til højre for dig. I lugen, finder du en ''Reincarnation Spell'' og ''Jafa'yl's Parchement''. Forlad templet og kald på din Slider. Vælg ''Security HQ'' for at retunere til Anekbah.

Del 4 - Back To Anekbah:Angreb på Sikkerheds Hovedkvarteret:


Gå ind på Kay'l's arbejde igen og gå lige hen til Boog's kontor. Snak med Boog og give ham din gave: ''Erotic Poster''. Spørg efter en mønst som taknemmligheds gave, Boog giver dig noget som er langt mere værdifuldt: ''Security HQ Master Key''. Gå nu til Den's kontor og brug hans skift for at låse døren op. Åben Den's skab og du finder et ''Memo'' og en ''Scrawled Note''. Gå skufferne igennem for at finde ''Den's Apartment Key''.

Et Råb Om Hjælp:


Når du forlader Hovedkvarteret for at tage til Den's lejlighed, så modtager du et vigtigt opkald på din Sneak fra en slået og blodig Telis. Hun behøver dig i Kay'l's lejlighed med det samme. Hop ind i din Slider og tag derover.

Da du kommer ind i lejligheden, bemærke du et stykke papir på gulvet. Tag det og læs Teli's besked. Gå tilbage til elevatoren og tag op på taget; du kører automatisk derop når du aktivere elevatoren.

Oppe på taget, ser du den knælende og forslåede Telis længst nede for enden af taget. Gå hen mod hende. Hun fortæller dig at der kom en dæmon til lejligheden, på udkig efter dig. Hun blev bange, men nu vil hun bare holde om dig. Vær forsigtig da det er ikke Telis. Som du kan se, så forvandler Kay'l's kone sig til en drabelig dæmon.

Kæmp mod hun-dæmonen til døden indtræffer. Hvis du taber kampen, så vil du blive efterladt død på taget. Heldigvis, Syao, en adræt tyv, går hen til din livsløse krop. Din sjæl bliver sendt til hendes krop, og også alle dine ting. Hvis du vinder kampen, kan du tage fem Magiske Ringe og fortsætte, stadig i Kay'l.

Uanset hvilken krop du har, gå til elevatoren. Når du træder ind, bliver du stoppet af et genfærd som har meget at fortælle dig. Hun ser lidt bekendt ud. Du får en noget foruroligende information.

Den's Lejlighed:


Gå ned til gaden og tag en Slider til Den's lejlighed. Gå ind i bygningen og brug Den's nøgle til hans lejlighed i elevatoren.

Den's lejlighed ligner meget Kay'l's. Kig rundt i stuen, og bemærk statuen af den hvide tiger ved døren. Bemærk også Transcan terminalen og portrættet af tigeren tæt på soveværelses døren.

Gå ind i soveværelset og kig rundt. Bemærk at indretningen stadig ligner Kay'l's hjem. Gå hen til natbordet og tag bryllups billedet. Bemærk Ringene i hjørnet og gå hen til armoire på væggen. Tag ''Double Waver'' Ammunitionen.

Gå ud til badet og tag ''Den's Small Key''. Den er i hjørnet, så du skal kigge godt efter. Gå ud fra badet og tag avisen på sengen. Brug ''Den's Small Key'' på kisten. Tag ''Mana Potion +35, et stort Medikit, og 200 Seteks''.

Retunér til stuen. Se tilbage på det papir du fandt i Den's kontor. Gå hen tin tiger statuen og tryk på Enter for at skubbe den ud, og det afslører en knap; tryk på den for at åbne tiger billedet på den anden side af rummet. Gå hen til pengeskabet gemt bagved tiger billedet og tryk på Enter for at få adgang til indtastningspanelet. Tast 7-2-1-3. Pengeskabet åbner, og afslører ''Den's Map, Pass for Security HQ, og et Transcan Tape''.

Stå foran Transcan Afspilleren og brug ''Transcan Tape'' for at se hvad det indeholder. Det som du ser er Den som fortæller alt hvad han ved om din efterforskning.

Tarek, den dæmon-besatte forræder er kommet ind i rummet efter dig. Han er meget glad for at du har fundet beviset så han kan ødelægge det. Da han allerede har klaret Den og Anissa, så er han meget glad for at kunne dræbe dig. Vær klar til at kæmpe mod Tarek.

Hvis du vinder denne kamp, så tag fem Magiske Ringe. Hvis du taber, så bliver din sjæl afbrudt af en nabo. Alarmeret af larmen. Plume farer ind og bliver, igen mod hendes vilje, den nye bærer af din vandrende sjæl.

Søgen efter Power Rod:


Tag fra Den's lejlighed og brug din Sneak. Kør til supermarkedet i Zone 9. Nord for supermarkedets hoveddør, mød munken som vil vise dig vej til ''Sorcerer's Shop''.

Giv munken Telis's Talisman og følg efter ham til den hemmelige ''Sorcerer's Shop''. Kig på Ringene som drejer rundt til venstre for disken, og gå frem til ekspedienten. Troldmanden fortæller dig at du kan smede en ''Power Rod'' hvis han har en ting fra den onde ting som skal ødelægges.

Heldigvis, har du en prøve, fra liget i lighuset. Brug den og giv den til ekspedienten. Han er imponeret, og laver din ''Power Rod''.

Få Adgang til Gandhar's Kontor:


Forlad Troldmanden's Butik og gå lige ud til ''Security HQ''. Du har stadig Kayl's Politi Skilt i din forvaring, så du har stadig adgang til Hovedkvarteret, ligemeget hvilken krop du har. Kør ned til ''Ventilation Room'' på level 5 og gå til krydset med de fire veje for enden af gangen. Dørene foran dig til højre er låst i øjeblikket. Du vil komme til dette kryds flere gange.

Ved krydset, drej til venstre og følg gangen. Gå igennem døren og ind i ventilations kontrol rummet. Gå hen til det store vindue som har udsyn over nogle store ventilatorer. Til venstre for vinduet er en kort læser. Brug ''Pass for Security HQ'' som du fandt i Den's pengeskb for at åbne kontakt rummet til venstre. Gå ind i kontakt rummet og træk i kontakten på konsollen. Se på at de store ventilatorer stopper.

Drej til højre og aktivér den sorte kontakt på væggen. Dette åbner vinduet til ventilations kammeret. Gå hen til vinduet og tryk på Space for at hoppe ned i vandet. Svøm til højre og hold dine øjne åbne for en tunnel som fører ud af vandet. Svøm op og træk dig op af vandet.

Stop for at tage et ''Electric Cable'' og fortsæt op af gangen, igennem døren, og tilbage til krydset med de fire veje. Retunér til kontrol rummet og stå foran det elektriske panel langs med væggen. Brug ''Electric Cable'' foran panelet for at kortslutte motoren til ventilatoren. Du ser ventilatoren stoppe og den anden dør i krydset åbner. Forlad kontrol rummet og retunér til krydset. Gå igennem døren ''kl. 12.00'', og gå frem til ventilatoren som er stoppet for enden af gangen.

Hop op på de vandrette ventilator vinger i midten af kammeret. Fra dette sted, så er der tre gange som fører væk fra ventilatoren. Tænk tilbage på ''Den's Map'': du skal gå af gangen til højre. Løb ned af gangen og igennem de to døre. Igennem den næste dør er en elevator. Aktivér den ved at trykke på Enter. Gå ud af elevatoren og drej til højre ved T-krydset. Find nogle Ringe og fortsæt ned af gangen.

Kryds broen og fortsæt mod enden af gangen. Gulvet, faldet pludselig under dig, og du falder ned i kommandanten's kontor.

Porten:


Når du går frem mod trapperne, så møder du en gammel ven. Dæmonen som du mødte i begyndelsen af spillet kommer frem bagved dig og vil have endnu et stykke. Dræb ham. Hvis du taber kampen, vil der ikke være nogen til at redde din sjæl; ingen kommer for at redde dig.

Før du fortsætter, tag de fem Magiske Ringe, en ''Life Potion'', og en ''Dodge Potion''. Gå om bagved Gandhar's bord og åben hans skuffe. Tag et ''Pass to Jaunpur'' distriktet. Mens du står tæt på den åbne skuffe, tryk på Enter igen for at aktivere en kontakt som er bygget ind i skuffen. Et panel åbner.

Se på panelet på væggen og tryk på Enter for at få adgang til det. Du skal indtaste kombinationen som du fik fra Anissa. For at åbne døren, oplys følgende knapper: Linje 1, Knap 6, Linje 2, Knap 4, Linje 5, Knap 3, og Linje 6, Knap 5. Gå igennem den grønne portal.

Gå hen imod hule gangen. Når du går, så møder du et mystisk genfærd. Snak med ham. Han kalder dig ''Nomad Soul'' og giver dig et sæt Ringe. Dette er et automatisk ''gemme-sted''. Når du går ned af vejen, skifter du til Skyde Mode, bevæbnet med din ''Power Rod''. Gå forsigtigt ned af gangen, skyd alle Gandhar's håndlangere som angriber dig. Før du røre broen, skyd alle dyrene som farer rundt på kantern i rummet, ellers giver de dig problemer når du skal kæmpe mod Gandhar.

Gå frem til broen i midten af rummet for at møde Gandhar i hans sande form. Han dykker ned i lavaen og kommer op som et kæmpestort bæst. Tag dækning bagved en hvilken som helst sten rundt om kanten i rummet og skyd mod Gandhar's hoved. Hvis du bliver dræbt, så starter du ved dit ''gemme-sted''.

Når du udsletter Gandhar, så falder han og hans port ned i lavaen. Missionen er gennemført. Da hulen falder sammen, så løb hen til et nyligt lavet hul i væggen.

På Vej til Jaunpur:


Hop ned i vandt og dyk op på gaden i Anekbah. Jenna venter på dig når du kommer op. Hun ønsker dig tillykke med successen og giver dig råd om dit næste træk. Du skal til Jaunpur med dit adgangskort for at møde en mad som hedder Yob ved templet. Han vil føre dig til ''en som vil snakke med dig''.

Før du tager afsted, så besøg tiggeren nord for restauranten på Tahira Street. Giv ham ''Life Potion''. Han giver dig en belønning og et ''Pass''. Gå til portalen til Jaunpur. Du skal vise dit adgangskort til Mecavagten for at komme ind. Hvis du stadig er Kay'l', så har du et mindre problem: Kay'l er blevet listet som flygtning af Kommandant Gandhar. Mecavagten vil skyde dig i småstykker.

Heldigvis, en sygeplejerske, Ysmala'n, rører Kay'l's lig og hans sjæl bliver overført til hende. Da Mecavagten forventer Kay'l, så kan du undgå denne skæbne ved at gå hen til portalen med en hvilket som helst anden krop, andet end Kay'l. Hvis du allerede er en anden person, kan du komme igennem uden problemer. Hvis du stadig er Kay'l, så kan du simpelthen lade ham føle skæbnen eller hoppe ind i en anden krop af personer i Anekbah eller Qalisar.

Del 5 - Ind i JaunpurMed det samme du kommer igennem porten, så kan du se at Jaunpur er et anderledes sted. Den er mindre end Anekbah, arkitektonisk er Jaunpur mere forvirrende. Tricket med at finde hvad du vil i Jaunpur er altid at holde den rette kurs. Hvis du bliver væk, find en gde og kald på din Slider som så kan køre dig tilbage til et kendt sted.

Templet:


Begynd med at kalde på din Slider for at den skal køre dig til templet. Når du kommer frem, så er templet lige foran dig, men der er ingen tydelig indgang til at komme ind. Hvis du kigger mod øst, ser du en mand som øver sig langs med væggen længere fremme; til højre for ham er en hvælving. Gå under hvælvingen og drej til venstre, derefter til venstre igen, og gå op af rampen. Døren til templet er ikke tydelig; på metal væggen til højre, det midterste panel er omridset med grønt.

Når du kommer ind i templet, ser du flere kirkegængere og nogle Ringe. Undersøg templet og du støder måske ind i en person som kan være kandidat til reinkarnation, munken Itzam'a.

Mød ''The Awakened'':


Fortsæt igennem templet mod det svævende alter. Du vil se en mand som står tæt på de to pyramide formede lys til højre. Det er Yob, manden som Jenna fortalte dig du skulle møde. Snak med ham og han fører dig igennem en rød dør bagved ham. Gå igennem den anden dør og ind i rummet med statuer. You, kan ikke findes nogen steder nu. Tag de to ''Candles'' ved soklen af en af statuerne.

Bemærk metal døren som stikker ud bagved en af statuerne. Drej rundt og kig på væggen for symbolet på ''The Awakened'' med det røde hul i midten. Tryk på Enter for at klatre op på sarkofagen og brug Telis's Talisman på det røde hul. Statuen glider til side, og afsløre en metal dør til en elevator. Gå ind i elevatoren og kør med den ned til undergrundsbasen som tilhører ''The Awakened''. Gå ind af en dør, gå over broen til basens hovedrum, og gå igennem en anden dør. Følg den blæsende passage indtil du kommer til et par hvide døre. Den foran dig er Jenna's celle. Til højre er basen's hovedkvarter. Drej til højre her. Du vil møde Jenna igen, som er et højtstående medlem af ''The Awakened''. Siden du afhørte hende, har hun vidst hvem du er og hvad dit potentiale er. Som en gave for at fortælle hendes uskyld, giver hun dig ''Regeneration Potion''.

Følg Jenna til Dakobah's celle. Hun fortæller dig du skal møde hende i hendes rum når mødet er overstået. Derinde, møder du en af lederne for ''The Awakened'', en Yashu præst kaldet Dakobah. Fra denne samtale får du nogle fordelagtige informationer. Gå til Jenna's celle og rapportér omkring dit møde og din optagelse i ''The Awakened''. Hun fortæller dig lidt historie.

Gå ind i Namtar's celle for at møde nærmeste leder. Han giver dig en mission: spræng broen i luften i Zone 12 for at skære Tetra's våben forsyninger til Omikron Politiet væk. Jenna vil blive din partner.

Del 6 - More Fun in the Desert TownSpræng Broen i Luften:


Snak med Jenna. Hun råder dig til at sige goddag til alle på basen. Tag derefter sprængladningerne til din mission og tag til broen i Zone 12. Du skal finde en måde at nå søjlerne under boren og derefter sætte sprængladningen fast.

Tid til at møde dine kollegaer. Drej til venstre når du forlader Jenna's celle og til venstre ind på anden etage. Drej til højre for at introducere dig til Krill. Du finder ham på sengen. Våben specialisten er en smule fjendtlig. Hvis du spørger ham om hvilken form for sprængladning som passer til din mission, så vil han sige: KR100. Tag ''Detonator'' fra skabet før du går. Retunér til hovedrummet og kig efter Soks, forsynings droiden. Hans butik er på et lavere level, bagved en lille dør tæt ved Ringene. Efter han har spurgt om hvilken form for sprængladning du skal have, viser han dig ''KR100''. Besøg Yob i hans celle/træningsrum på et lavere level modsat Soks' butik. Snak med ham og trænlidt inden du går. Endelig, gå til døren ved siden af Yob's for at møde Meshka'n. Din samtale giver dig interessant information. For at komme ud af basen, find den hemmelige elevator i den samme gang som Jenna's celle. Når du kommer igennem døren fra basens hovedrum, så gå ligeud og følg vejen indtil du ser en gang som går mod venstre. Gå ned af gangen og kør med elevatoren til overfladen. Gå ud af elevatoren i denne lille alkove af døre. Følg stien ud og hold til venstre indtil du ankommer til gaden. Kald på din Slider for at komme til Zone 12. Når du ankommer, så vil broen være ligeud, bevogtet af en Meca. Løb op af rampen til broen, og bese din mission. Du skal finde en vej for at komme ned til broen for at få dette til at virke. Gå over broen og gå mod syd. Når du går mod den sydlige kaj, så går du forbi en væg med et metalbeslag i. Du kommer til en stor dør men en vagt. Reinkarnér ind i vagten, Jayli'n, og gå op af muren hvor du kan se nogle mærker. Når du falder ned, ser du et automatisk ''gemme-sted''. Gå forbi det og skydesekvensen begynder. Din mission er at gå igennem værftet til havnen. Døren er bevogtet af en Mecavagt. Du skal få dem væk fra deres sted ved at lave en ulykke med værftet's kran.

Du ser med det samme at ingen skyder på dig da du ligner en af dem. Så længe du ikke skyder eller trykker på nogle kontakter, har du tid til at undersøge området før angreb. Du mål er at finde kontakterne og udgangen, og derefter gå til den første kontakt og trykke på den. Derefter kan du skyde hvem du vil. For at finde den anden kontakt og døren til havnen, gå fremad fra ringene og drej til venstre første gang. Gå ligeud og drej til venstre for enden af midtergangen. Kontakt #2 vil være cirka halvvejs nede til højre. Du kan ikke trykke på den endnu. Fra Kontakt #2, gå fremad og drej til højre ved trækassen for enden af midtergangen. Ved hjørnet, drej til højre igen og du ser to Mecas som bevogter døren til havnen. Gå tilbage til Ringene. Gå fremad fra Ringene og drej til venstre ved hjørnet tæt på den store metal dør. Ved T-krydset, drej til højre. Gå ligeud til en stor stabel af rør og drej til venstre. Tag et par skridt fremad og drej til højre. Gå endnu nogle få trin og drej til venstre foran Mecahunden. Drej til højre ved hjørnet og gå ligeud til hjørnet af væggen. Gå ligeud og til venstre rundt om metal kassen. Følg stien rundt om to vagter for at finde den første kontakt. Nu er du klar til at trykke. Skyd de to vagter tæt på og tryk på kontakten ved at trykke på Enter. Gå tilbage til Ringene, og find vejen til den anden kontakt. Når du trykker på den, ser du kranen ødelægger sigselv, og de to Mecas løber hen for at se hvad der sker. Løb om bagved dem og hen til den nu ubevogtede dør. Gå igennem den og dette afslutter skydesekvensen.

På havnen, vil du automatisk trykke på en kontakt. Dette sænker en platform, og giver dig adgang til en pram nedenunder. Hop ned til dækket som er sænket og bemærk Ringene som stille og roligt drejer rundt til venstre for dig. Hop op på den første pram og tryk på Enter for at trykke på kontakten. Prammen sejler over til en anden pram. Hop over på den og tag de to Magiske Ringe som skjuler sig bagved kasserne. Dyk ned i vandet og kig efter en pram som er undervandet. Ved siden af den, en lang træ kontakt som kommer op fra bunden af kanalen. Træk i den ved at trykke på Enter og prammen vil stige over vandet. Men den er for høj til at du kan klatre op på den. Svøm mod den østlige kyst af kanalen hvor platformen flyder tæt ved kanten. Klatre op på den ved at trykke på Enter imens du træder vande i overfladen. Tryk på kontakten for at komme op på land. Gå til venstre til et kontrol panel og træk i håndtaget for at placere den sidste platform. Når alt er på plads, hop tilbage i kanalen og svøm tilbage hvor du startede ved havnen. Hop op på hver platform i rækkefølge indtil du kommer til broen's søjle. Hvis du ikke allerede har gjort det, så vælg ''Detonator'' og brug den på ''KR100''. Resultatet er en bombe. Stå ved siden af søjlen og tryk på Enter for at sætte bomben. Nu har du et valg. Du har fem sekunder til at hoppe i vandt inden bomben eksplodere. Hvis du gør det, beholder du din nuværende person. Hvis ikke, så dør han/hun og du vil blive reinkarneret i Kuma'r, en som går forbi. Enten eller, du retunerer automatisk til ''The Awakened'' basen.

Awakened TV:


Gå til Namtar's celle og snak med din chef. Modtag hans lykkeønskninger og vær ivrig efter en ny mission. For at sende en besked for ''The Awakened'' over Transcan Broadcast Systemet, må du sætte en ting på parabolen som udsender radioen i Zone 22. Du skal først møde en ''kontakt'' for at få pirat tingesten. Tag til boghandlen i Zone 9 via din Slider. Derfra hvor Slideren sætter dig af, drej til højre og gå ligeud indtil du når til en bygning.

Drej til højre og med det samme til venstre. Gå fremad forbi en restaurant. Længer fremme, ned af et par ramper, ser du boghandlen til højre. Gå ind og ned af spiraltrappen. Snak med manden som står i butikken's højre side. Vis ham Telis's Talisman og han lægger ''Pirate Device'' på hylden. Tag den og forlad butikken. Kør med din Slider til ''Zone 22 Roof Access''. Når du er der, så gå mod øst igennem en portåbning. Gå igennem en anden portåbning's dør og ind i det åbne område. Til højre for dig er et supermarkedet og en kloaktunnel, begge indeholder personer som du kan reinkarnere. Følg jernhegnet til højre for dig. Når det slutter, så kig for en gyde til højre. En af væggene har nogle håndtag som kan bruges som en stige. Klatre op af dem. Bemærk Ringene og se nedad, der er en Mecavagt som bevogter døren til parabolen. Gå til den anden kasse og tryk på Enter for at skubbe den over til kanten. Vægten af kassen slår Meca'en fra. Klatre tilbage til jorden ved at stå tæt på toppen af stigen og tryk på Enter. Gå rundt om Meca'en og igennem døren. Der, træd op på kranen til den firkantede bygning længere fremme til venstre.

Klatre længere ned til taget med håndtagene. Snig dig forsigtigt frem og til højre er der endnu nogle håndtag. Klatre længere ned til taget under. Gå over træ planken til næste bygning. Fortsæt ligeud fra planken og hop over til den næste bygning. Herfra, klatre ned af håndtags stigen til jorden. Gå fremad til den anden alkove til venstre, hvor en stigen går højt op til toppen af næste bygning. Drej til venstre og følg bygningen til en planke som fører til højre. Gå ned af en lille rampe til en anden planke som fører ned og til højre. Drej til venstre og gå ned af rampen til et tag længere nede. Gå over planken til højre til bygningen som er udsmykket med stjerner. Drej til venstre og gå ned ved håndtagene til jorden. Drej til venstre og gå hen til hjørnet. På din venstre side er sende tårnet. Gå til venstre og gå over foran tårnet. Drej til venstre igen for enden af tårnet. Drej til venstre endnu engang og se på stigen som går opad.

Drej til venstre for at se en anden stige som fører op til parabolen. Gå frem mod senderen og tryk på Enter for at sætte pirat tingen fast. Se pirat beskeden og se Boz for første gang. Klar så mange fjender som muligt herfra taget af parabolen. I selve løsningen står der at du ikke kan skyde disse Mecavagter, bare løbe fra dem, men jeg skød rent faktisk disse. Når du har skudt dem så gå ned på jorden og husk tilbage på, hvor du gik ned fra stjerne-bygningen. Gå forbi stigen på stjerne bygningen og drej til højre. Drej til venstre første gang. Gå derefter til højre og til venstre. Gå ligehen mod hegnet og drej til højre ved kasserne. Gå ligeud indtil du ser en stige på din højre hånd. Drej til højre og stil dig så lang tilbage på linje ved kasserne som muligt. Løb frem mod bygningen og hop for at nå hen til den. Drej til venstre og gå ned af stigen til taget længere nede. Løb og hop til taget direkte overfor, fra bunden af stigen. Du vil så snart flygte. Du retunerer automatisk til ''Awakened HQ''. Når du vender tilbage, snakker du med Jenna. Hun lykkeønsker dig, men hun var meget overrasket at antennen var så godt bevogtet. Rapportér til Namtar's celle, for at informere ham om din success. Namtar siger at du skal tage en pause nu da du har gjort dit arbejde godt. Han giver dig ''Key'' til deres gemmested som ligger ''8250 Konera Street, Jaunpur.

Helliggørelse af Xenda'r's Beshe'm:


Gå hen for at besøge Dakobah; han tilbyder at lære dig troldom. For at kaste en trylleformular, behøver du en ''sacred bowl'', og ingredienser at mixe i den. Dakobah giver dig ''Key'' til hans private bibliotek hvor du kan studere ''Ancient Art''.

Før du går hen og læser, så gå til hovedrummet af basen og snak med Soks. Han klager igen over hans fugttæthed. Drej til venstre og gå hen til bordet tæt på og tag ''Can of Insulating Spray''. Giv denne gave til robotten, Soks, og han giver dig noget værdifuld information i bytte. Han giver dig en ''Hydromagnetic Piston''. Man ved aldrig om den skulle kunne bruges et sted. Gå til Dakobah's bibliotek og undersøg dette rum. Der er en kiste der, men den er låst. Der står en ''Life Potion'' på bordet. To bøger på hylderne står ude: ''The Magic Signs of the Art'' og ''The Book of Beshe'ms''. Gå hen til den ødelagte elevator og brug ''Hydromagnetic Piston'' på den. Den fungerer nu og kører dig til den øverste etage af biblioteket. Undersøg de øverste hylder for ''The Secret Rites of the Art'', ''Amepher Dew'', ''The History of Xenda'r Temple'', og ''Ars Magica Volume XXXVII''. Kør ned med elevatoren og gå til gangen udenfor Jenna's celle. For enden af denne gang er der en dør som er blokeret med de samme symboler som er i bogen ''The Magic Signs of the Art''. Nogle af symbolerne, er ikke i bøgerne. Du kan udlede meningen med koden da mærkerne på disse døre er simple + stykker/ligninger. Notér symbolerne for symbolerne ti og fjorten, og gå til gangen udenfor Krill's celle. Du finder en anden dør hvor der er adgang. Gå hen tl den og tryk på Enter for at se låse mekanismen. Lav regnestykket. Dakobah lykønsker dig at du har fundet Xenda'r Templet. Du finder muligvis Beshe'm derinde. Gå ind.

En grøn platform har fem Magiske Ringe og ''Drops of Shadow''. For neden ved det store træ, tag et ''Cepher Leaf''. Døren længere fremme i rummet er låst. Hop ned i vandet og svøm til en pøl på den anden side af denne dør. Gå ned af stien til jorden længere nede, bemærk Ringene tæt på pølen. For enden af rampen ligger et lig af Xenda'r, troldmanden. Undersøg rundt om hans lig for at få ''Powder from Dead Man's Skull''. Vyagrimukha's Jewel, og ''Beshe'm''. For at klargøre ceremonien, stå i midten af sten platformen i midten af rummet, kiggende på Xenda'r's lig. Sæt lysene på de to umærkede platforme til højre og venstre for dig. Læg ''Drops of Shadow'' ''klokken 12.00''. Læg ''Cepher Leaf'' ''klokken 16.00''. Læg ''Skull Dust'' ''klokken 18.00''. Læg ''Ampher Dew'' ''klokken 10.00''. Læg Beshe'm på det midterste podium. Gå tilbage til linjerne tæt på midten af platformen og en ceremoni begynder. Tag ''Sanctified Beshe'm'' og gå tilbage til basen. Snak med Dakobah der og vis ham ''Beshe'm''. Nu er det tid til en hvilepause i ''The Awakened''s skjulested.

Del 7 - BetrayalSkjulestedet:


Forlad basen og kør med din Slider til skjulestedet. Derfra hvor Slideren sætter dig af, drej til venstre og løb til højre for en bygning med en grå metal dør. Gå rundt om bygningen og under ''Kloops Beer'' skiltet. Drej til højre ved væggen som er dekoreret med blå mosaik sten.

Drej til højre ved hjørnet, gå under den korte træbro, og drej skarpt til højre. Tag den anden vej til højre for at finde skjulestedet's dør. Når du låser døren op, bemærk Ringene i hullet i væggen til højre for dig. Gå ned af trapperne til vesntre og ind i huset's hovedrum. Jenna venter på dig der.

Tetra Sabotage:


Ingen tid til at hvile; en ny mission begynder. Du bliver infiltreret in i Tetra Trust's fabrikken og skal sabotere produktions faciliteterne for en ny generation af Mecavagterne, Z-Tech 4000. Når du er inde, skal du sætte otte tidsindstillede bomber på nogle kontrol paneler. Du skal mødes med en mand ved navn Qazef for at finde den hemmelige indgang til fabrikken.

Tag detonatorerne, to Magiske Ringe, et hundrede Seteks, ''Kloops Beer'', ''Xiam Noodles'', og en reklame for ''Wikis Garden'' og et stort ''Medikit''. Tag din Slider til våbenbutikken for at møde Qazef. Butikken er under gadeplan, vest for Anekbah Gate.

Qazef vil ikke tale med dig om Tetra fabrikken og der er intet du kan gøre så du kan ændre hans mening. Reinkarnér kvinden ved reolen med pistoler. Iman er ikke kun en af Jaunpur's mange beboere, hun er den du skal bruge for at kunne fortsætte. Tal nu til Qazef i din nye krop. Han er meget venligere. Spørg ham hvad du vil vide, og så vil han få noget ''f....'', okay, noget af din tid. Qazef fortæller at fabrikken er ved 2130 Madeeb Street og du kan få adgang vi kloakkerne. Men han ved ikke helt nøjagtigt hvor; du skal have et ''Sewer Map'' fra en af boghandlerne.

Forlad ham nu og klar hvad du skal klare. Gå til boghandlen tæt på templet for at købe ''Sewer Map''. Kald på din Slider og kør med den til Tetra hovedkvarteret. Drej til højre ved væggen som er mærket med en stjerne. Sving ned af gangen som er udsmykket med blå mosaik sten. Fortsæt mod venst til kanalen's kant og der er en rampe ned til vandet. Dyk ned i vandet og undersøg håndtaget tæt på. Træk i det og døren til kloakken åbner. Klatre ud af det beskidte vand og du modtager en transmission fra Jenna.

Gå fremad og gå ind i ved bruserne ved skabs rummet. Når du kommer derind, så bliver du angrebet. Kæmp mod ham til døden skiller jer, og bemærk det symbol som er tatoveret på hans bryst. Fid et skab med samme symbol og åben det for at finde ''Tetra 1 Pass'' og et stort ''Medikit. Brug ''Tetra 1 Pass'' for at komme igennem døren og ny begynder en skydesekvens. Din mission er at sætte otte bomber på otte konsoller rundt omkring i fabrikken og at flygte inden bomberne sprænger i luften.

Gå forbi auto-ringene og gør klar til at arbejde. Drej til højre og gå op af trappen for enden af rummet. Gå igennem døren ved trapperne og gå ned mod sporene. Stå op mod væggen hvor toget kommer og løb over sporene så snart toget er passeret. Gå hen til kontrol konsollen og tryk på Enter for at åbne en dør i det første bagerste rum. Gå tilbage den vej du iom og gå igennem døren. Løb over gangstien til den nu åbne dør. Gå igennem, og du kommer et kort stykke tid ud af skyde mode, og gå igennem den næste dør. En automatisk gemme station venter på dig. Gå fremad og ned af trapperne. Gå igennem rummt til trappen som fører op til en gangsti og en dør. Kig efter disse døre igennem hele level'et.; de fleste af dem indeholder et kontrol panel som du netop søger efter. Gå op til dem og tryk på Enter for at sætte bomben; du for en besked som bekræfter din handling. Men gør det ikke nu. Fortsæt gennem rummet indtil det er blokeret af kasser. Løb ind i slusen til venstre, men bliv væk fra transportbåndet. Gå igennem døren til den anden side af kasserne og fortsæt over rummet. Hår du kommer ind i det af rummene i siden; skifter du væk fra Skyde Mode. En vagt, Bahimy'l, sidder mod væggen. Reinkarnér ind i ham for at blive ''usynlig'' et kort stykke tid.

Husk, lad være med at skyde eller sætte nogle bomber ellers afslører du dig. Gå ud af rummet og gå til enden af gangen. Metal døren er låst. Drej til venstre og gå enten igennem dørene til bro rummet. Når du er igennem døren, så er det okay at du skyder de to vagter. Gå over broen og ind i kontoret for at finde en konsol. Tryk på Enter for at låse metal døren op. Ved at trykke her, er du ikke dækket mere og du er et mål for vagterne igen. Når døren er låst op, så gå tilbage og sæt bomber i alle disse rum fra gangstien. Glem ikke den bagved kasserne. Gå igennem den grå metal dør for at komme til en automatisk gemme position. Gå ned af rampen og hen til trapperne til gangstien. Gå til enden indtil du finder dig selv under en trisse. Tryk på Enter for at køre med den over hullet. Vær klar til at skyde med det samme når du kommer i Skyde Mode igen. Gå ned af trapperne til T-krydset. Gå til højre og op af trapperne til gangstien med tre rum: to indeholder kontrol paneler og en har en konsol som starter transportbæltet. Ved at gøre dette så gør du vejen fri til den næste del. Gå tilbage til T-krydset; gå lige over og til højre. Tryk fremad indtil du kan se en dør til højre. Sæt en bombe. Gå ud fra kontrol rummet og gå op af trapperne overfor rummet.

Et af disse rum fører til næste del; de andre har kontrol paneler hvor du skal sætte en bombe fast. Gå frem til piedestalen med et håndsving. Drej det for at svinge gangstien over til dig. Hop over det lille hul for at komme til den midterste de. Drej håndsvinget en gang til for at svinge gangbroen over til døren. Du kan også dreje den en gang til for at få adgang til en skjult indgang som indeholder et medium ''Medikit'' og ''Decagun'' ammunition. Gå igennem døren. Stå op af væggen, vent på at toget passerer, og skynd dig over sporene. Gå op af trapperne på den anden side af sporene og gå ind i den oplyste grønne tunnel. Når du kommer til et gitter i gulvet, så tryk på Enter for at komme ned. Nedenunder er en tog tunnel som du snart vil falde ned i, men ikke endnu. Vent på at toget passerer. Når det er passeret, så gå til ventre over sporene til en anden alkove med en dør. Gå igennem døren. Husk, hvis du kæmper for at finde alkoven, så løb tilbage til den som du lige har været i eller du vil blive til en togsandwich. Gå ind i et stort kontrol rum med tre rum, og en stor elevator i midten. Hver rum indeholder en kontrol konsol og en Mecavagt. Elevatoren skal aktiveres ved at trykke på knapperne i de tre rum. Desværre, når du trykker på disse knapper, dette frigør også en trio af Z-Techs. Tryk på knapperne og gå den korteste vej til elevatoren. Kør med den til toppen og din mission er gennemført. Gå ned af gangen for at møde Jenna. Desværre, varer begivenheden kort, da autoriteterne kommer hurtigt. Du og Jenna bliver transporteret til et fængsel i Pamoka.

Flygt fra Pamoka:


Du vågner for at blive afhørt af Sikkerheds Chefen, Mashroud. Du får et valg; gå som en fri eller død mand. Selvfølgelig afslår du at give ham information som han vil have. Han giver dig nogle få timer til at tænke igen og kalder på en vagt som skal holde vagt.

Pludselig, hører du en lyd igennem væggen: Jenna! Hun siger at du skal finde en vej at komme ud af cellen. finde en ''Multiplan'' for at kunne aktivere din Sneak, og befri hende. Bemærk Ringene i hjørnet og tag tallerkenen på gulvet. Hvis fornærmer vagten, så skyder han en elektrisk stråle ind i din celle. Vælg tallerkenen og tryk på ''Use''. Vælg en fornærmelse og tallerkenen vil reflektere vagtens stråle og skyde ham. Undersøg hans lig for at finde en ''Guard's Key''. Gå forbi Jenna's celle og ind i gangen hvor en vagt ser ud som om han er optaget af noget i vinduet. Gå ind af døren bagved ham og få adgang til Multiplan terminalen for at genskabe dine ting i din Sneak. Reinkarnér ind i vagten, Zao'r, og retunér hen for at befri Jenna. Hun skal lade som om hun er en fange, og at du er en vagt, i transport. Følg hende igennem gangen og ned til et lavere gulv. Snak med vagten ved døren, som spørger dig om hvad du skal. Vælg din undskyldning og han lader dig gå. Du og Jenna går ombord på Slideren og retunerer hjem.

Afslør en Forræder:


Jenna fortæller dig at hun er sikker på at der er en forræder i ''Awakened''. Gå hen for at besøge Soks, for at finde ud af hvad han har hørt. Du prøver at lokke ham til at distrahere Krill mens du snuser rundt i hans celle. Den er et godt sted at starte.

Krill sover. Soks lader dig komme ind. Åben Krill's skab for at tage ''Screwdriver''. Andet end den, så er der ikke noget herinde. Kig in til Meshka'n. Da hans dør er låst, må du bruge ''Screwdriver'' for at komme ind. De gode nyheder er at han er slået ihjel, en mistænkt mindre; de dårlige nyheder er at han er død. Tag Meshka'n's ''Journal'' fra hans bord. Undersøg de to skabe: et er låst, det ande indeholder ''Meshka'n's Key'' og ''Acid''. Gå til Dakobah's bibliotek og brug ''Meshka'n's Key'' for at åbne kisten. Derinde, finder du ''Dead Man's Tongue og ''Dew of Light''. Yob, er beskæftiget med at træne Namtar. Undersøg Namtar's tøj som ligger på gulvet for at finde nøglen til hans celle. Åben Namtar's celle og gå ind. Når du undersøger reolen ser det ud til at den kan glide hen over gulvet. Gå rundt og til højre side og tryk på Enter for at skubbe til den. Der er en lille luge i gulvet, men den kan ikke åbnes. Brug ''Acid'' tæt ved lugen for at brænde den åben. Tag tingen under lugen. Det er en ''Demoniac Cube''. Når du går derfra, kommer der en besked til terningen som var tilegnet Namtar. Namtar er ikke kun forræder; han er også en dæmon! Hvis du kan huske opskriften på ''Unmask Demon Spell'', så skal du taget ''Sham Horn'' fra Shamen's hoved på væggen.

Gå ind i Yob's celle for at stå overfor Namtar. En automatisk gemme-funktion er lige uden for celle når du går ind. Du kan ikke kæmpe mod Namtar mens han er et menneske, da Yob vil forsvare ham. Du må afsløre ham først. Brug din Sneak og brug ''Beshe'm'' med ''Sham Horn'' og ''Dew of Light''. Resultatet bliver en formular ''Unmask Demon Spell''. Kast trylleformularen ved at bruge den og kæmp mod dæmonen som ''bor'' i Namtar. Efter din sejr, så takker Dakobah og Jenna dig for dit gode detektiv arbejde. Dakobah giver dig ''Ars Magica Volume XIX'' som et udtryk for taknemmelighed. Han har også arrangeret et møde med Boz, ved lederen's gamle hus 1211 Tramesh Street.

Mød Boz:


Forlad basen via elevatoren og tag din Slider til Boz's hus. Døren til Boz's lejlighed er ved siden af hvor Slideren sætter dig af. Drej til højre og gå gennem døren for at finde ''Octagun Ammunition'' og en ''Octagun''. Gå ned af rampen i venstre side af rummet.

Der er to Magiske Ringe i Boz's kammer. Gå frem til kontrol panelet og tryk på Enter for at snakke med Boz. Udfra denne samtale, så høre du de foruroligende kendsgerninger. Tag ''Pass to Lahoreh'' på vejen ud af rummet. Hop ind i din Slider og kør med den til Porten til Lahoreh. Vis passet til Mecavagten og gå igennem.

Del 8 - LahorehUndersøg Biblioteket:


Med det samme du ankommer, så gå til biblioteket i Lahoreh distriktet på den nordøstlige ø. Det er en stor bygning med en pyramide på toppen. Når du kommer ind i pyramiden, så får du en besked fra Jenna. Hun fortæller dig det nye sted hvor ''Awakened'' basen er, her i Lahoreh. Du finder det tæt på banken, sydøst for biblioteket. Du kommer dertil lidt senere.

Undersøg ydregrænsen af biblioteket's hoved læserum. Tag en hvilken som helst bog som ligger på bordene. Du skulle kunne tage: ''Taar Fight Techniques Volume 9'', ''Taar Fight Techniques Volume 22'', ''Eye of Vyagrimukha Parchment'', og ''On Parallell Universes''. Kig imellem de midterste reoler på denne etage. En vagt bevogter elevatoren. Det er kun forskere som kan få adgang, så find en forsker. I historie sektionen finder du en professor ved navn Enay'd. Reinkarnér ind i ham. Gå nu til elevatoren igen. Når du kommer til øverste etage, så gå hen mod hylderne og tryk på Enter. Lån alle de bøger som er beskrevet tidligere. Den sidste er dog den vigtigste. Gå hen og snak med den anden forsker i rummet, se om han kan hjælpe dig med at oversætte teksten. Han råder dig til at få en ''Tradutech'' som den han har. Han indvilliger i at låne dig hans hvis du kan undersøge noget for ham. Han er på udkig efter ''Aegmmar Index of the 3rd planet of the 4th System'', men er for gammel til at gå biblioteket igennem. Smid alle bøger som du har fået på denne etage i kassen til ventre for forskeren; du kan ikke forlade etagen med dem. Tag til etagen længere nede. Nedeunder, tryk på Enter tæt på en hvilken som helst hylde og køb ''The Quartet System'' og ''Tables of Cosmic Correspondence''. Da du er her, så køb også ''Masa'u Runes''. Undersøg ''Quartet'' bogen, ''The Cosmic Coefficient of the third planet, Kalisha, er 13.5''. Undersøg tallet i bogen ''Tables of Cosmic Correspondence'' og du får et ''Aegmmar Index af 0.1851''.

Gå ovenpå igen og fortæl professoren hvad du har fundet. Tag nu hans ''Tradutech''. Desværre, skal du være meget diskret med den. Gåh en til lyskontakten på væggen og tryk på Enter for at slukke lyset. Når rummet bliver mørkt, adgang til din Sneak og brug ''Tradutech'' på bogen. Når vagten tænder for lyset igen, vil du have den kopieret del af teksten. Bogen bliver automatisk retuneret til kassen, og ''Tradutech'' bliver automatisk leveret tilbage til sin ejer. De gode nyheder er at du allerede har en af de tre Vyagrimukha sten. Forlad biblioteket.

Brønden med Yrmal'l:


Gå sydøst til den skjulte indgang af den nye ''Awakened'' base. Gå forbi bredden indtil du kommer til en væg. Til venstre for dig er der som det ser ud til en kraftig sten ved floden. Gå over til den, gå så langt til venstre som muligt, og tryk på Enter for at åbne døren.

Følg gangen indtil du når frem til den nye base, bygget ind i et glemt dynasti. Direkte modsat dig er indgangen til det gamle monasty. En ''Lahoreh Secret'' reklameseddel og halvtreds Seteks er blevt glemt på et bord ved vandet. Til højre er Dakobah's nye kontor. Gå derhen nu. Gå hen til Dakobah og tryk på Enter for at vise ham din oversættelse. Samtalen afslører flere forskellige instruktioner. Før du går fra Dakobah og Jenna, så tag ''Mana Potion'' fra bordet og en Magisk Ring på stolen. Gå til ''Yrmal'i Square'' og ind af en af dens døre.

Rundt om kanten af brønden, der er en af dørene forskellig fra de andre. Elevatoren til lejligheden ovenover. Flere personer som du kan reinkarnere ind i er der; adgang til deres lejligheder, brug deres nøgler i elevatoren. Stå i midten af rummet. Fire søjler, med symboler på toppen af hver, omgiver den centrale runde plade i rummet.

Forskudt fra midten er en trekant. Hvis du trykker på Enter ved en af søjlerne, så vil symbolet tættest på dig trækkes tilbage. Nøglen til at opklare denne gåde er at vide hvilket symbol der skal trykkes ned på hvilken søjle.Et kort på væggen er et spor. Fire mærker i byen skulle passe på de steder som er på kortet. Når du finder dem, så husk det rigtige ikon og positionen hvor det er i relation til den fremskudte trekant. For at finde første mærke, gå til boghandlen tæt på Porten til Jaunpur. Gå mod nord indtil fortorvet går til højre mod en grå bygning som er lige over vandet. Dyk ned i vandet og svøm hen mod bygningen; det første symbol er: to bølgende linjer, længst nede i hjørnet. Det andet symbol er tæt på. Gå tilbage til boghandleren og se mod broen mod vest. Dyk ned i vandet og svøm til den modsatte bred. Lige i vandlinjen under broen er det andet symbol: en cirkel halvveret af en linje, i øverste hjørne. Det tredje symbol er i ''Sorcerer's Shop''. Tag rampen tæt på supermarkedet op til butikken og kig efter en vælget søjle til venstre for desken. På den bagerste væg, ser du det tredje symbol: to bølgende linjer i det øverste højre hjørne. Når du er i Troldmandens butik, så køb en flaske af ''Drops of Shadow'', da du snart skal kaste en ''Ressurrection Spell''. Det fjerde symbol kan du finde i restauranten. Gå op af rampen og følg balkonen indtil den ender ved det fjerde symbol: parallelle linjer krydse af en enkel linje, i nederste venstre hjørne.

Retunér til Yrmal'i's Brønd. Bemærk trekanten som er sat i midten af rummet; denne skulle se bekendt ud fra de fotografier som du lige har set. Bemærk baggrunden på hver figur ovenover for at være sikker på at du er ved den rigtige søjle hele tiden. Justér de fire søjler til deres rigtige position.

Når det rigtige symbol er vist, så vil pladen i rummet afsløre en elevator. Træd op på den for at køre ned.

Søgen efter ''Right Eye of the God'':


Din søgen efter den anden ''Vyagrimukha's Jewel'' begynder i bunden af Yrmal'i Brønden. Gå igennem elevator dørene og ind i et mærkeligt rum. Fem piedestaler er i midten af rummet. Gå frem mod søjlen i midten og tryk på Enter for at røre den. Du vil høre en melodi med fire lyde som du skal genskabe via de fire omkransende piedestaler. Du skal gøre det samme med to melodier for at låse tunnelen op længere væk i rummet.

Dette er rækkefølgen af første melodi: lavere til venstre, øverst til højre, lavere til højre, øverst til venstre. Melodien genafspilles når du har den rigtige. Rør ved den midterste piedestal igen for at få næste melodi, denne har seks toner. Løsningen er: øverst til højre, øverst til venstre, nede til højre, nede til venstre, øverst til venstre, nederst til venstre. Når den anden melodi bliver afspillet, så vil elevatoren til tunnelen sænke sig til jorden.

Før du går til det inderste kammer, så tag alle ''Mana Potions'' og ''Life Potions''. Når du tager elevatoren, så bemærk indgraveringerne i den. Dette er dine retninger for at finde den rigtige sten i det næste kammer. Her er instruktionerne oversat til retninger:

1) Nord 3.
2) Øst 2.
3) Syd 1.
4) Vest 3.
5) Nord 2
6) Øst 2.

Du kommer ind i et begravelses kammer i det sydlige retning. Bemærk de fire retnings symboler på væggene. Hver kiste indeholder en juvel; de ser ud som om alle er ens. For at finde den rigtige juvel, stå i døråbningen og gå mod nord til den tredje kiste i midten af øen. Drej til højre og gå to kister mod øst. Drej til højre igen og fortsæt en kiste mod syd. Drej til højre og gå tre kister mod vest. Drej til højre og gå forbi to kister mod nord. Endeligk, drej til højre og gå to kister mod øst. Åben kisten ved at trykke på Enter, og tag ''Jewel''. Vær sikker på du har den rigtige; du ved ikke om du har den rigtige før du er langt væk. Tag til Jaunpur og mod Jahangir Park.

Del 9 - City of the Dead:En Anden Diamant I Din Krone:


Tag fra Lahoreh igennem Porten til Jaunpur. Kald på din Slider og sæt kurs mod indgangen til Jahangir Park. Slideren vil kun tage dig så lagt som til den sydøstlige port i Jaunpur, så du skal gå herfra, løbende fra øst hvor du bliver sat af, igennem to stor edøre, forbi tagene hvor du havde en skydesekvens, og til en gårdsplads med en trappe som fører op.

På toppen af trappen, drej til højre for at finde døren til Jahangir Park. Gå igennem den. Ligen inden for porten, er der tre Magisk Ring. Du behøver flere ingredienser til din ''Resurrection Spell'': en ''Jinpan Feather''. Gå fremad og drej til højre for at sen en bunke af Jinpan figle på stenene. Dyk ned i vandet og til overfladen over på den fremskudte jord under fuglene. Tryk på Enter for at klatre op af katen af sten. Du skræmmer fuglene væk, men en vil efter lade hvad du behøver. Tryk på Enter for at klatre ned igen. Bliv på den samme side af strømmen, gå til venstre. Når stien bliver bredere, drej 180 grader for at se en åbning til en tunnel. Følg denne tunnel op og ind i et højt tårn. På toppen, i et vindue, finder du ''Vyagrimukha's Jewel''.

Ned i Graven:


Retunér til indgangen og drej for at se en stor struktur i midten af parken. Gå hen mod den og gå ind. Væggene i dette rum er besat med knapper, hver af dem har et bogstav som er i Masa'u alfabetet. Vælg bogstaverne som staver K-I-W-A-N. Tryk på knapperne med hans navn ved at trykke på Enter. Når alle fem bogstaver er trykket ned, så vil gulvet køre ned i den gamle ''Sorcerer's Tomb''.

Følg gangen for at finde Kiwan's mumie. Mix ''Jinpan Feather'' og ''Drops of Shadow'' i din Beshe'm. Resultatet bliver ''Resurrection Spell''. Kiwan ser ikke ud til at være glad for at blive vækket og du får det svært ved at få svar på dine spørgsmål. Ingen, ser det ud til er retuneret fra Hamestaga'n i live. Men han går med til at åbne den østlige port. Alt hvad du behøver at vide for at finde Hamestaga'n, siger han, kan blive fundet på to kort som han pludselig afslører. Undersøg dem.

På vej til at møde Hovedet:


Forlad Kiwan's grav og drej til højre indtil du ankommer til vandet som omgiver graven. Dyk ned til bunden af pølen og kig efter en passage markeret af søjler. For enden af passagen, ser du et håndtag som er kommet frem via Kiwan's handling. Træk det tilbage og svøm til overfladen inden din luft løber ud. Gå rundt om graven og kig efter et højt tårn mod øst. Gå hen til det. Forbi tårnet, kig efter en strøm med et sæt søjler tæt på. Gå igennem og drej til højre ved første lejlighed. Når vejen deler sig, gå til højre. Drej til højre ved døråbningen markeret af søjler. Kig efter et stort hoved af Vyagrimukha bagerst i hulen. Sæt alle juvelerne i guden's hoved; det hæver sig, og der er nu en passage.

Drypsten, Drypsten:


Gå igennem passagen til en pøl. Dyk ned og dyk op til overfladen i et andet rum. Følg gangen ned til en døråbning og gå igennem og ind i Mayere'm. Gå op af rampen til træbroen. Når du går over, så trækker broen sig tilbage bagved dig. Bemærk at elevatoren er ''Tower #1'' som vil være din vej til nederste level efter du har mødt Soyinka.

Det midterste tårn af dette komplex ser ret vigtigt ud, så gå derhen. Desværre, så er alle broer trukket sammen. Gå over rebbroen til Tårn #2. Drej til højre og gå over til næste rebbro. Drej til venstre for at komme over til en anden rebbro. Gå længt til enden af rummet og tryk på den støre grønne knap for at sænke træ broen. Gå til elevatoren og tryk Ned for at komme ned på en lille platform. Gå over træbroen mod Tårn #2. Følg gangstien til venstre og gå over reb broen mod Tårn #3. Drej til venstre for at komme med elevatoren og tryk Op. Følg gangstien til en anden rebbro. Drej til venstre for at finde en anden grøn knap. Tryk på den og undersøg rummet for fem Magiske Ringe. Fra de Magiske Ringe drej til højre og gå frem til den sidste portal i rummet. Gå frem mod den, og der kommer en elevator op til dig. Hop op på elevatoren. Drej tl venstre fra denne elevator og gå over træbroen. Følg gangstien til en bro som er trukket op. Når du går hen imod den, så falder den på plads. Desværre, er der et hul i broen som du skal hoppe over. For enden af broen, drej til højre og gå ind i elevatoren. Kør op med den. Gå ligeud fra elevatoren og drej til venstre for at se en platform som fører til det midterste tårn. Gå hen til det og tryk på Enter for at køre med den. Velkommen til tron rummet af Soyinka, gude-dronningen, datter af Matanboukous. Denne samtale afslører nogle historiske detaljer.

Vejen til Hamestaga'n:


Når alle de midterste søjler sænker sig, drej til højre når du forlader tron rummet for at finde et par Ringe. Til venstre for tron rummet's dør er en bro tilbage til første tårn. Tag elevatoren her, ned to gange, til vandet. Drej rundt og se længere fremme efter et hvidt hegn. Svøm hen mod det og gå igennem en af åbningerne i hegnet.

Gå til venstre og drej til højre ved et par store tønder fyldt med noget stinkende grønt stads. Lugt til det ved at trykke på Enter. Hvis du behøver en Sham, så snak hellere med manden. Det er Fodo og han tilbyder dig en Sham. Bare rid, siger han, hen til en sten i væggen tæt på. Hvis du har lugtet til den grønne væske, så spørg ham hvad det er. Hvis du prøver at komme op på den tilgængelige Sham, så vil den ikke lade dig komme op.

Snak med Fodo igen om dit problem. For at komme op på en, skal du være Azkeel. Drik af det grønne stads. Når du dør kommer Fodo og din sjæl bliver overført til ham. Gå hen og op på Sham'en og at ride på den. Rid til højre fra tønderne med det grønne stads, hen til en stor sten i væggen og tryk på Enter, så skubber Sham'en stenen væk. Når den gør det, hopper du af og skal fortsætte til fods. Gå ind af passagen til ''City of the Dead''. Gå igennem den store sølv dør. Når du går igennem den sidste dør til Hamestaga'n, bliver du angrebet af Krubor. Hvis du klarer dette monster, så fortsætter du som Fodo. Hvis ikke, får du dig en overraskelse, reinkarnation ind i kroppen af Krubor. Det er ikke en dårlig handel, men du skal være forsigtig med Krubor i kamp, så du ikke får så meget skade på din krop. Gå igennem en anden sølv dør og ind til Hamestaga'n.

Spøgelserne på Kirkegården:


Når du kommer ind i byen, så går du over i Skyde Mode. Du skal have ''Book of Nout'' på en platform lige overfor det sted du starter. I denne første fase, skal du skyde onde hunde som patruljerer på kirkegården.

Gå forbi springvandet i midten af kirkegården. På platformen på den anden side, der er ''Book of Nout''. Tryk på Enter for at snakke med bogen og få værdifuld information. Når samtalen slutter, læser du overfladen af ''Book of Nout''. Modstanden bliver noget sværere nu. Flere onde sjæle vil nu vandre rundt på kirkegården og de skyder også. Alle disse bor i krypterne undtaget de tre som du søger. Gå til krypten øst for springvandet. Åben den ved at trykke på Enter og en af de tre spøgelser vil møde dig tilbage ved bogen. Gå mod nordvest fra springvandet til en anden krypt. Gå til bogen og kig mod syd. Glid ned og kig efter en kant som fører mod nordøst. Følg kanten. Kig til venstre for en krypt som er helt alene ved en lille trappe. Hop ned fra kanten, ned af trapperne, og slip det sidste spøgelse løs. Retunér til bogen og mød de andre spøgelser.

Find en Helt:


Sammen, vil spøgelserne teleportere dig til Mahahaleel. Gå fremad for at se Ringene. Fortsæt fremad indtil du ser et luftskib og gå ned af rampen til jorden nedenunder.

Tæt på forsiden af skibet er der en platform med en rampe som fører op til det. Klatre op af rampen og gå op på platformen og du vil blive transporteret til en dør ved skibet. Der er flere små platforme her, men det er kun en som laver denne funktion. Gå ind i skibet og følg gangene til Kushulai'n's tron rum. Gå hen mod helten og snak med ham. Han tror helt sikkert på at du er ''The Nomad Soul'' og går med til at give dit Barkaya'l's sværd. Han dør foran dig. Gå hen til ham og tryk på Enter for at reinkarnér ind i ham. Tag Barkaya'l. Gå ned fra tronen og kig efter fem Magiske Ringe bagved den. Gå igennem de grønne oplyste elevator-teleport døre bagved tronen for at møde Astaroth ansigt-til-ansigt.

Del 10 - The Heart of the MatterDræb Astaroth:


Gå langs med lava broen. Du kommer endelig til en trappe. Gå op til et lille rum og find en sort dør og et sæt Ringe.

Gå igennem døren til Astaroth's hule. Der ser du den gigantiske dæmon, Prince of Darkness, bundet fast med seks elektriske ''bånd'' til hjertet af computer lx. Efter en længere samtale begynder der nu en skydesekvens.

Dit primære mål er at blive bagved Astaroth og skyde en lille oval plet på ryggen af ham. Dette er hans Acilles' hæl. Men først skal du gøre ham fri af hans bånd. Dette giver dig ikke kun adgang til hans ryg men også kontrollen over Omikron. Hvert bånd er kontrolleret af en krystal et eller andet sted i rummet. Ved at skyde disse, dette vil slippe Astaroth fri.

Drej omkring og løb helt bagerst i hulen for at finde et dække. Astaroth's kugler sigter meget godt og er næsten umulige at undgå. Når du drejer rundt, skulle du se den først krystal over dig. Skyd på den for at ødelægge den.

Gå hen mod Astaroth, men bliv bagved den kork-formede søjle i midten af rummet, der skulle du kunne se de fire af de fem tilbageværende krystaller.

Skyd dem fra et sikkert sted. Den sidste krystal kræver at du angriber den mens du er i Asteroth's ild.

Løb til den sydlige side af rummet foran bæstet og kig mod nordvest for at se den sidste krystal. Løb skydende hen mod den og se den eksplodere. Find dække med det samme. Nu skal du blive i midten af rummet hele tiden, cirkel rundt om den nu frie Astaroth.

Skyd først mod Astaroth's hoved. Når du ser ham stå og begynde at rykke, så kan han midlertidig ikke bevæge sig. Cirkel rundt om Astaroth's ryg og skyd mod det blålige ovale punkt mellem hans skuldre. Hans krop vil trække sig sammen i et rødt lyn og du ser han liv bare falder.

Astaroth har tre primære angreb. Hans standard er energi kugler som kommer mod dig fra en medium-rækkevidde. De sigter meget godt men er langsomme; vent indtil han skyder og bevæg sig så lidt senere for at undgå dem. Anden, hvis du kommer ind på medium-til-kort rækkevidde, så åbner hans bryst, og frigør noget ild. Dette kan kun undgås ved at trække sig tilbage. Tredje, Astaroth vil hoppe op i luften og trampe på dit hoved. Når du har fået drænet Astaroth's for al hans liv, vil han falde til jorden. Du støder Barkayya'l's sværd i ryggen af Astaroth.

Sæt dig nu mageligt tilbage og se at dine opgaver bliver til en god slutning. Omikron er nu fri og du vender tilbage til din egen verden igen.

SLUT!!!

Autor: Rene Christensen
Language: Danish

The Nomad Soul - Losning Tuesday, February 29, 2000
<< HOME

Previous News

hosting1996 - 2018 "Omikron Game" . This is a private blog, the main aim of keeping articles on-line through the years for my poor memory. Please respect authors rights and ask them personally for coping material. Some links may lead to 404, is not my fault.